Ontdek functionaliteit en helderheid van onze Labomed microscopen

De dentale microscopen van het gerenommeerde merk Labomed kenmerken zich door de ongeëvenaarde vergroting, zeer hoge lichtopbrengst en optimale ergonomie.

De Labomed Magna: het vlaggenschip!

 

Met de labomed Magna dentale microscoop heeft u het neusje van de zalm te pakken.

Qua kwaliteit, gebruikersgemak en weergave is de Magna absoluut gelijkwaardig aan het hoge segment van de bekende merken. Als het gaat om lichtopbrengst, kleurcorrectie, ergonomie opties en vooral value for money overstijgt de Magna deze in vele gevallen zelfs.

De soepel lopende bediening, instelmogelijkheden en vooral de traploze vergroting zorgen ervoor dat u moeiteloos de lastigst bereikbare plekken optimaal in beeld krijgt.

Meer informatie

De Labomed Prima Pro: de bestseller!

 

De labomed Prima Pro microscoop is dé allrounder voor de tandarts die wel optimaal beeld, zicht en gebruikersgemak eist maar dan voor een schappelijke prijs.

Met de apochromatisch gecorrigeerde optiek in combinatie met de kristalheldere lenscoating, ervaart u beeldhelderheid en detail in de hoogste natuurgetrouwheid. Dit, gecombineerd met de extreem hoge lichtopbrengst van de ledbron zorgt voor een prettige en ontspannen manier van werken.

Een ander uiterst comfortabel feature is de Auto Balance Arm (ABA). Deze biedt een unieke mogelijkheid om uw microscoop optimaal en stabiel te positioneren dankzij het elektromagnetisch koppelingssysteem.

Meer informatie

De Prima Pro in detail

De Labomed Prima Lite: een instapper van hoge kwaliteit!

 

De labomed Prima Lite dentale microscoop is uiterst compact maar toch zeer veelzijdig.

De Prima Lite biedt uitzonderlijke prestaties dankzij het apochromatische lenzenstelsel (kleurcorrigerend) welke zijn voorzien van de Labomed MaxLite optische coatings. Deze combinatie zorgt voor optimale beeldhelderheid tijdens alle voorkomende tandheelkundige ingrepen.

De automatische balanceerarm zorgt voor nauwkeurige stabiliteit bij het gebruik van extra opties zoals een camera. Met zijn moderne, minimalistische en gestroomlijnde ontwerp past de Prima Lite in elke tandheelkundige praktijk.

Meer informatie